Tochten

Zin in een avontuur op het wad? Maak keuze uit één van de mooie wadlooptochten.

Wadloopavontuur: Brakzand – Schiermonnikoog

Deze wadlooptocht start in Lauwersoog. Eerst stap je op de boot en na 20 minuten varen stappen we van boord op een zandplaat. Je zult geulen doorsteken en het wad op en top beleven. De tocht duurt 4 uur. Lees hier meer over deze tocht.

Wadloopavontuur: West-strand – Schiermonnikoog

Vanuit de Visserijhaven in Lauwersoog varen we een klein uurtje naar het zuidwesten van Schiermonnikoog. Hier gaan wij van boord. Je kunt kiezen voor een lichte tocht van 1,5 uur, maar ook voor een echt wadloopavontuur kiezen. Je zult geulen trotseren en slik. Lees hier meer over deze tocht.

Wadlopen met zonsopkomst

Wil jij genieten van de zonsopgang en een geweldig wadloopavontuur? Dan is deze tocht perfect voor jou. Wadlopen bij zonsopgang is een waar spektakel. Lees hier meer over deze tocht.

Wadlopen naar Schiermonnikoog

Wil jij het echte wadlopen beleven? Dan is dit de tocht der tochten! Dit is een pittige tocht, maar een echte beleving voor wadloopavonturiers. Met deze tocht geniet je 5 uur lang van de mooie natuur. Lees hier meer over deze tocht.

Wadloopavontuur: Zeehonden, varen, wadlopen en sleepnetvissen

Wil jij niet de typische wadlooptocht en wil je alles zien wat er maar te zien is. Dan is deze wadlooptocht perfect. Bewonder zeehonden en zie wat er word gevangen met een sleepnet. De ultieme ervaring op het wad! Lees hier meer over deze tocht.

Zwerftocht: Noordpolderzijl

Vanuit het pittoreske Noordpolderzijl start een waar wadloopavontuur. Deze tocht duurt 2 tot 3 uur en is zeer toegankelijk. Lees hier meer over deze tocht.

Zwerftocht: Pieterburenwad

Dit wadloopavontuur laat je alles zien wat het wad te bieden heeft. Loop door slik en doorsteek vaargeulen. Een tocht van minimaal 3 uur, die ook uit te breiden is. Lees hier meer over deze tocht.

Wadloopavontuur vanaf Schiermonnikoog.

Er zijn verschillende mogelijkheden om een wadloopavontuur vanaf Schiermonnikoog te boeken. Je kunt een zwerftocht lopen waarbij het begin en het einde van de tocht op het eiland ligt. Dit is een aanrader als je langer op het eiland verblijft. Daarnaast is er een optie om zelf met de veerboot naar Schiermonnikoog te gaan en dan terug te lopen aan de zuidwest zijde van het eiland en dan met een boot retour naar Lauwersoog. En als laatste kun je de gehele oversteek maken naar de Groninger kust. Combinaties van bovenstaande is ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier of bel ——————.

Wadbeleving Varen, Vissen, Zeehondjes zoeken en wandeling op een zandplaat. 4uur.

Een wadloopbeleving die zowel in de winter als in de zomer georganiseerd word. We gaan varen en vissen met de ZK9 en gaan op zoek naar zeehondjes. Een wandeling op een zandplaat maakt je beleving compleet. Lees hier meer over deze beleving.

Wadbeleving Varen, Vissen, zeehondjes zoeken en een bezoek aan Schiermonnikoog.

Wil jij Schiermonnikoog een op een andere manier bereiken dan met de veerboot en lijkt jou wadvissen, naar zeehondjes speuren en een (strand) wandeling leuk dan is dit een aanrader. Lees hier meer over deze geweldige beleving.

Exclusieve eilandwandeling Schiermonnikoog.

Wil je tijdens de herfst en winter het eiland Schiermonnikoog optimaal beleven boek dan deze wandeling. Let wel het is wel een uitdaging , we lopen tussen de 20 en 24 kilometer waarbij alles wat het eiland biedt aan natuur voorbij komt. Lees hier meer over deze tocht.

Een wadloopavontuur op maat

Vrijwel elke tocht is uit te breiden of aan te passen. In overleg met jou creëren wij het wadloopavontuur dat jij wil.

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over wadlopen óf welk wadloopavontuur geschikt is voor jou? Neem gerust contact op.