Tochten

Zin in een avontuur op het wad? Maak keuze uit één van de mooie wadlooptochten.

Wadloopavontuur: Brakzand – Schiermonnikoog

Deze wadlooptocht start in Lauwersoog. Eerst stap je op de boot en na 20 minuten varen stappen we van boord op een zandplaat. Je zult geulen doorsteken en het wad op en top beleven. De tocht duurt 4 uur. Lees hier meer over deze tocht.

Wadloopavontuur: West-strand – Schiermonnikoog

Vanuit de Visserijhaven in Lauwersoog varen we een klein uurtje naar het zuidwesten van Schiermonnikoog. Hier gaan wij van boord. Je kunt kiezen voor een lichte tocht van 1,5 uur, maar ook voor een echt wadloopavontuur kiezen. Je zult geulen trotseren en slik. Lees hier meer over deze tocht.

Wadlopen met zonsopkomst

Wil jij genieten van de zonsopgang en een geweldig wadloopavontuur? Dan is deze tocht perfect voor jou. Wadlopen bij zonsopgang is een waar spektakel. Lees hier meer over deze tocht.

Wadlopen naar Schiermonnikoog

Wil jij het echte wadlopen beleven? Dan is dit de tocht der tochten! Dit is een pittige tocht, maar een echte beleving voor wadloopavonturiers. Met deze tocht geniet je 5 uur lang van de mooie natuur. Lees hier meer over deze tocht.

Wadloopavontuur: Zeehonden, varen, wadlopen en sleepnetvissen

Wil jij niet de typische wadlooptocht en wil je alles zien wat er maar te zien is. Dan is deze wadlooptocht perfect. Bewonder zeehonden en zie wat er word gevangen met een sleepnet. De ultieme ervaring op het wad! Lees hier meer over deze tocht.

Zwerftocht: Noordpolderzijl

Vanuit het pittoreske Noordpolderzijl start een waar wadloopavontuur. Deze tocht duurt 2 tot 3 uur en is zeer toegankelijk. Lees hier meer over deze tocht.

Zwerftocht: Pieterburenwad

Dit wadloopavontuur laat je alles zien wat het wad te bieden heeft. Loop door slik en doorsteek vaargeulen. Een tocht van minimaal 3 uur, die ook uit te breiden is. Lees hier meer over deze tocht.

Een wadloopavontuur op maat

Vrijwel elke tocht is uit te breiden of aan te passen. In overleg met jou creëren wij het wadloopavontuur dat jij wil.

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over wadlopen óf welk wadloopavontuur geschikt is voor jou? Neem gerust contact op.