Groepsgrootte en de prijzen

Grote van de groepen voor wadlopen

Voor elke wadlooptocht wordt een maximale grote gehanteerd van 12 personen. Je gaat dus nooit met grootte groepen wadlopen. Deelnemers kunnen aansluiten tot het maximum van 12 deelnemers is bereikt. Is jou groep groter dan 12 personen dan kunnen we een 2e groep vormen met een extra gids.

Ben je de eerste die zich aanmeldt? Dan mag jij natuurlijk de tocht bepalen. Uiteraard wel in overleg wat er die dag mogelijk is gelet op het getij. Wil je op avontuur Neem gerust contact op. Samen vinden we vast de perfecte dag voor jullie wadloopavontuur.

Wanneer je met minder dan 12 personen mee gaat op wadloopavontuur, is het mogelijk dat de groep wordt aangevuld tot 12 personen. Andere deelnemers mogen aansluiten tot de groep vol is. Mocht je dit niet willen, dan is het ook mogelijk een privé-tocht te reserveren.

Prijzen wadlopen

De prijzen per wadlooptocht variëren en is afhankelijk van welke tocht je kiest. De prijzen zijn per persoon.

Wil je een tocht boeken voor één familie of groep dan maken wij een offerte op maat.

Zwerftocht Noordpolderzijl. € 20,- volw. kids t/m 12 jaar €18

Zwerftocht Pieterburenwad. € 20,- volw. kids t/m 12 jaar €18

Wadloopavontuur: Met een oude vissers boot het wad op en afgezet worden op een zandbank om vervolgens naar Schiermonnikoog te lopen € 85.

Wadlopen met Volle maan nachttocht. € 25,50 per persoon.

Wadlopen met kinderen. € 20- per kind & € 20,- per volwassene.

Dagje Schiermonnikoog varen, zeehondjes en wadloopbeleving €85p.p

Exclusieve eiland wandeling Schiermonnikoog. Alleen in de herfst en winter en voorjaar te boeken via VVE Schiermonnikoog.


De prijzen voor een wadloopavontuur waarbij een schip moet worden ingehuurd zijn vanaf prijzen. De prijs is dan afhankelijk van het schip en het aantal deelnemers.

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over de groepsgrote of de prijzen van wadlopen? Neem gerust contact op! Ik vertel je graag meer.

Wadlopen geschied altijd op eigen risico.