Recensies

Benieuwd wat anderen vonden hun wadloopbeleving? Lees hier meer.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

wadloopavonturen.nl
Average rating:  
 8 reviews
by Niek van Veen on wadloopavonturen.nl

Wij hebben met een klein groepje een heerlijke volle maan wadlooptocht gelopen l. De start was best vroeg (4.00 uur) en na drie uur op het was lopen zagen wij de zon zon langzaam maar zeker de hemel in de mooie ochtendkleuren veranderen!

Heerlijk genoten van de tocht en de uitleg en passie van David!

Supertocht en volgend jaar een dag tocht!

by Ellen van Hees on wadloopavonturen.nl

iedere keer weer een mooie bijzondere tocht! Veel uitleg onderweg en kleine groepjes van ca. 12 personen! Ik ga alleen nog maar op avontuur met Wadloopavontuen! Bedankt ook weer vandaag voor een mooie gezellige tocht!

by Familie uit Brabant on wadloopavonturen.nl

Peter, dank nogmaals om met jou op avontuur te mogen op t Wad. Bijzonder omdat t n kleine groep was, alleen met ons gezin. En fijn dat Peter ons veel kon vertellen over t Waddengebied. De mooie dag met zonnetje was kroon op de taart.

by Virginie on wadloopavonturen.nl

Bijzondere tocht gemaakt met Peter, Ellen en Eppo. Hele leuke ervaring voor ons en de kids om op de ZK9 te varen en te vissen. Daarna een geweldige wandeling over het wad, door geulen, slik en prachtige paarse velden van bloeiende lamsoor naar Schiermonnikoog. Heel veel geleerd over de talloze beestjes die in de zee en in het wad leven. Fijne gidsen en prettig dat het een klein groepje was. Aanrader!

by Ineke on wadloopavonturen.nl

Wadlopen in een klein groepje, wat een succes. Samen op een boot, uitleg krijgen en dan wandelen op het wad. Alles afgestemd op onze wensen en mogelijkheden. Topdag gehad mede door Peter en Ellen.

by Danella Janssen on wadloopavonturen.nl

Ik heb een geweldige tocht gehad! Peter maakt het tot een leuke en leerzame tocht. Waar je van elke voetstap geniet! Ik raad iedereen aan om met Peter een toch te maken. Peter maakt elke tocht als een unieke beleving!!

by Fam de Jong on wadloopavonturen.nl

Wat een super leuke, leerzame en ontspannen tocht hebben wij afgelopen weekend gelopen met de familie. Voor de kinderen een unieke ervaring, waarin ze veel hebben geleerd en gezien. Peter is een super fijne en kundige gids. Een aanrader om hier een keer een tocht te boeken.

by Lotte on wadloopavonturen.nl

Geweldige tocht gehad afgelopen weekend. We hebben met een kleine groep een prachtige wadloopbeleving gehad. Alles wat tip top geregeld. Peter maakt elke tocht uniek.